Banden

Nieuwe autobanden nodig?
Ga toch gewoon naar Autogarage Krommenie!

Is uw auto toe aan nieuwe autobanden? Dan moet u toch echt bij Autogarage Krommenie zijn. Autogarage Krommenie heeft kennis van autozaken. Dankzij onze grote inkoop profiteert u van de allerlaagste prijs voor uw autobanden.

Topmerk banden
Autogarage Krommenie monteert uitsluitend kwaliteitsbanden. Alle bekende merken en gangbare typen zijn direct uit voorraad leverbaar, zoals Michelin, Pirelli, Continental en Bridgestone en nog veel meer. U kunt altijd zonder afspraak terecht en we zorgen ervoor dat u snel weer op weg kunt. Of het nu om winterbanden of zomerbanden gaat. Wilt u uw afspraak voor montage vooraf plannen? Dat kan. Plan zelf de datum en tijdstip voor montage van uw nieuwe autobanden in onze webshop. Ook onze website biedt u altijd de laagste prijs!

Banden zijn van levensbelang
De banden onder uw auto zijn het enige contact tussen uw voertuig en het wegdek. Ze zorgen onder andere voor grip, optimaal remvermogen en een goede wegligging. Banden worden gemaakt van verschillende grondstoffen en onderdelen, waarvan rubber de belangrijkste is. De rubbersamenstelling en het profiel van het loopvlak bepalen de prestaties en het onderscheidend vermogen van een autoband. De wettelijke minimum profieldiepte van uw autoband bedraagt 1,6 mm. Autogarage Krommenie adviseert om bij 2 mm uw banden alvast te laten vervangen. Bent u benieuwd naar de kwaliteit van uw huidige autobanden? Kom langs voor een gratis profielmeting. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken.